joi, 26 aprilie 2012

Top 10 emisiuni TV



1. ''Vrei sa fii milionar'' - aceasta emisiune are rol informativ deoarece contine intrebari  din majoritatea domeniilor.

2. ''Asta-i  Romania!''- aceasta emisiune prezinta povestea de viata a unor oameni deosebiti, oameni care nu au avut parte de afectiune si intelegere.

 3.''Cei sapte ani de acasa''  -  emisiune educativa ce trateaza relatia dintre parinti si copii cu scopul de a evidentia lipsa celor sapte ani de acasa.

4. ''Romania, te iubesc!'' - aceasta emisiune isi propune sa scoata la suprafata problemele cu care ne confruntam.

5. ''Ochii din umbra'' -  emisiunea “Ochii din umbră” îşi propune să scoată la iveală faÅ£a nevăzută a oamenilor, să-i arate aÅŸa cum sunt, cu bune ÅŸi cu rele.

6. ''Ce se intampla doctore?''- aceasta emisiune ne  prezinta metode prin care ne pastram sanatatea: cum sa ne mentinem  greutatea, cum sa facem   fata stresului, racelii etc.
7. ''Gaseste-mi familia''- o emisiune reality care isi propune sa duca la indeplinire o misiune speciala, aceea de face posibile intalniri emotionante dintre persoane ale caror suflete au fost incomplete multa vreme in lipsa mamei, surorii, fratelui sau a tatalui.

8. '' InTRECEREA anilor'' - aceasta emisiune se desfasoara sub forma unui concurs amintindu-ne de vestimentatia, descoperirile si inventiile din secolul precedent.

9. ''Teleenciclopedia'' - Este una dintre cele mai longevive emisiuni din programele posturilor de televiziune din Romania.In cadru acestei emisiuni sunt prezentate documentare cu subiecte diverse: natura, tehnologia, sanatate etc.

 10.'' Omul care aduce cartea'' -  in cadrul acestei emisiuni sunt prezentate cărÅ£i alese din ultimele apariÅ£ii din spaÅ£iul publicistic, de la cărÅ£i de filozofie, istorie, beletristică, eseistică ÅŸi până la dicÅ£ionare                                   si ghiduri practice. 

                                                  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu